Steun Philharmonie Nijmegen !

Gaat het ons muzikaal voor de wind, in financiëel opzicht blijft het lastig om in deze tijden een jong en ambitieus orkest in de lucht te houden. Vandaar dat wij niet alleen op zoek zijn naar goede muzikanten, maar ook naar goede Vrienden. Vrienden die ons en onze muziek een warm hart toedragen. Die onze activiteiten volgen, naar onze concerten komen en ons moreel en financiëel willen ondersteunen

Privé Sponsoren
Privépersonen kunnen Vriend van Philharmonie Nijmegen worden. Dit kan een Goede Vriend of Beste Vriend zijn voor een bedrag van resp. € 25 of € 50 per seizoen. Als tegenprestatie ontvangen Goede Vrienden één en Beste Vrienden twee vrijkaartjes voor het zomerconcert van Philharmonie Nijmegen.

Zakelijke Sponsoren
Bedrijven of instellingen kunnen Goede Vriend van Philharmonie Nijmegen worden voor een bedrag van € 250,- per seizoen. Als tegenprestatie ontvangen deze Goede Vrienden vijf vrijkaartjes voor het zomerconcert van Philharmonie Nijmegen en wordt hun logo vermeldt op de website en op alle posters en programmaboekjes van dat seizoen.

Bedrijven of instellingen die de vereniging niet met geld maar in natura ondersteunen, ontvangen dezelfde tegenprestatie als Goede Vrienden, mits de geboden ondersteuning in natura tenminste overeenkomt met het sponsorbedrag van € 250,- per jaar.

Project Sponsoren
Bedrijven of instellingen kunnen er ook voor kiezen om eenmalig een concert financiëel ondersteunen. De tegenprestatie wordt in dat geval op maat afgestemd op de sponsoren. Te denken valt hierbij aan speciale arrangementen bij concerten, bijvoorbeeld de verkoop van ‘concerttafels’ inclusief diner en toelichting door de dirigent, sponsoring van een concertreis en buitenlands verblijf, etc.

Aanmelding
Aanmelding als Vriend van Philharmonie Nijmegen kan op ieder moment in het jaar. Aanmeldingen tijdens het seizoen gelden daarbij voor het nog lopende seizoen. Het muzikale seizoen loopt van 1 september tot en met 31 augustus. De ‘verplichting’ tot tegenprestatie gaat in vanaf het moment dat de sponsorbijdrage is ontvangen. Je kunt je sponsorbijdrage overmaken op IBAN NL94 INGB 0001 7936 04 (BIC: INGBNL2A) t.n.v Philharmonie Nijmegen te Nijmegen.

Philharmonie Nijmegen verwelkomt haar ondersteuners:


Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor als vriend van Philharmonie Nijmegen.

Bedrijfsnaam:
Voornaam: *
Tussenvoegsel:
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
E-mailadres: *
Telefoonnummer: *
Geboorte datum: *
Ben je via een lid hier
terecht gekomen?: *

Ja Nee
Via welk lid ben je hier
terecht gekomen?:

* kies een optie uit de lijst
Soort sponsoring: * Privé sponsoring
Zakelijke sponsoring
Project sponsoring

Sponsorbedrag: *

Sponsorbedrag: *

  Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Overige opmerkingen/vragen/commentaar:
  Velden met een * zijn verplicht
   

Winkelwagen
Scroll naar boven