Ensembles

Dat de musici van Philharmonie Nijmegen passie hebben voor muziek, blijkt ook uit de diverse ensembles die uit het orkest zijn ontstaan. Bij diverse gelegenheden verzorgen de ensembles de muzikale omlijsting of een volledig concert. Een koper-ensemble dat de gasten muzikaal ontvangt, of een saxofoon octet voor lichte muziek.

Het repertoire varieert van licht klassiek tot jazz en van Klezmer tot Latijns-Amerikaanse muziek, met soms een knipoog naar de populaire genres. Voor de muzikanten van Philharmonie Nijmegen zijn de ensembles een uitdagende aanvulling op het orkest. Daarnaast verhoogt het de samenspel binnen het orkest en de verbondenheid tussen onze leden. Al onze muzikanten delen een passie voor muziek, en dit is de perfecte manier om dat te laten zien.

Ben je op zoek naar live muziek om je feest of evenement tot een succes te maken?
Een receptie, borrel, bedrijfsevenement, diner of andere feestelijke gelegenheid en wil je sfeervolle muziek? Stuur dan een email naar info@phhn.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Winkelwagen
Scroll naar boven