Disclaimer

Philharmonie Nijmegen besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze website gepubliceerde gegevens. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Philharmonie Nijmegen is op geen enkele manier aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Deze website kan hyperlinks naar websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker.

Deze website is eigendom van Philharmonie Nijmegen. Het auteursrecht op de inhoud van deze website behoort toe aan Philharmonie Nijmegen. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Philharmonie Nijmegen mag de inhoud van deze website niet worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt, behoudens beperkingen bij wet gesteld. Alle woord- en beeldmerken op deze website zijn eigendom van Philharmonie Nijmegen tenzij anders vermeld of met toestemming door derden voor gebruik door Philharmonie Nijmegen ter beschikking gesteld. Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Philharmonie Nijmegen is het niet toegestaan op enige wijze gebruik te maken van deze merken, behoudens de beperkingen bij wet gesteld.

Winkelwagen
Scroll naar boven